05.jul.2011Etter jobb på lørdag cruiset jeg ned til hytten min på nordmøre for å være med på pubaften på Otnesbrygga sammen med kompisgjengen, og det vaaaaar så morsomt! Jeg elsker, elsker ELSKER Nordmøre på sommeren! Og tenk, nå har jeg tre uker ferie og kan kose meg i mitt lille paradis så mye jeg vil. Men aller først skal jeg til Kreta. Yes, dere leste riktig. Nå skal jeg ut å reise igjen. Jeg blir GAL av å sitte inne i drittvær i Bartebyen. Og til nå har det vært så lite som har skjedd også, så jeg føler at jeg overhode ikke går glipp av noe ved at jeg reiser bort. Melhus er et HØL. JEg vil bestige fjell, dykke, sole meg, bli kjent med nye mennesker, lære meg nye språk, spise ny mat og utfordre og utvikle meg selv. Dette føler jeg IKKE skjer her jeg bor nå, for å si det sånn. Så da er det bare en ting å gjøre, reise igjen. Og siden alle venninnene mine jobbet den uka så reiser jeg med Krøllegunn og Bolla, tjoho!

Og jada, det blir ikke morsommere enn det man gjør det til selv, sies det. Jeg er klar over det. Det er bare at etter tre måneder i Afrika med så mye artig og spennende på menyen er det virkelig nedtur å komme til en bygd midt på en åker, uten fjell, uten fjord og med karsklag med folk som sladrer mer enn en syforeningsgjeng på 60 år dopet på speed. Og det folkens, er kjiper'n det.

Ellers så skal vi visst få vite mer angående FRØKEN NORGE iløpet av uka, så jeg kommer til å informere dere mer med en gang jeg selv vet noe. Har ikke hørt et køyva ord fra gjengen på 4-5 uker, så det blir spennende å høre hva som skjer framover. Vi har jo laget en film hvor vi skal fortelle om oss selv, så den blir jo sikkert publisert etter hvert. Og det er bare å glede seg. Jeg springer rundt på en åker iført felleskjøpsdress. Kjører hardt, kjører stil, med andre ord!

Dagene før Kretaturen kommer til å gå FORT! I går kjøpte jeg meg SIMS og hadde det, som dere skjønner, ufattelig travelt i de første timene etter jobb. HÅHÅÅÅI! Har ikke spilt sims siden jeg var 8 år gammel, så det var jo en høydare. Etter at øynene mine har blitt firkantede kom min kjære, vakre, reiseglade Christinis på besøk for å drikke øl. alene. Hun hater nemmelig Norge og drikker derfor øl for å glemme og late som om hun er i utlandet. Så da kom Aurora og Kari også, også satt vi på verandaen og koste oss med iskald hvitvin, knising og gode historier til langt på natt. Og i dag er det jobbings igjen, før det blir solsiden og bytur med Beate, Marianne, Marie og Camilsen. Håhååååi, endelig er jeg sosial! Og endelig er det godt vær. Og de dagene jeg ikke er sosial og det ikke er godt vær skal jeg kose meg med fotbad, kamillete og The Sims. Haha, livet er så herlig av og til! :D Det enkle er ofte det beste. Det er ikke så mye som skal til for å kjenne lykkeboblene spre seg i kroppen. Jeg har det fint akkurat nå :-) Endelig.

 nå skal jeg skyndte meg å rydde og stenge butikken før det blir ØØØØØØØØØØØØL på Solsiden med babesa! HADEM!

Ingen kommentarer

Marianne

07.07.2011 kl.03:32

Så godt at du har fått tilbake lykkeboblene! :D

Sendte superlang melding til deg, dvs jeg prøvde men mobilen vil visst ikke i dag.. Sender mld på "facern" :p

Men ja, superkos og sol og øl og Mari er perfekt <3

Marianne

07.07.2011 kl.18:28

Tihi, mams og paps e itj så gæli dem nei ;p

MARI

07.07.2011 kl.22:59

Det va no du som vil ha oss med til syden. Det e bra det Mari at du vil vær sammen med oss. Vi ska få det bra. Du og pappa planlegge utflukta og mamman, grue sæ te turan for det ska, bestandig skje nåkka dokk to får litt kikk av , men æ lik itj kikk. Men æ bli no tappert med utenom dykking !!!!!! Det ska bli herlig og artig . Utflukta bli det (kanskje nå,n rolige å) Oj, det va bærre et ønske. Full rulle hele uka.

Skriv en ny kommentar

MARI

MARI

22, Melhus

Jeg er en livsglad og kreativ trønderbart med glimt i øyet og mark i ræva. Bor i Australia med min fantastiske kjæreste, Steven. Her tar jeg en bachelor i marketing and management. Er ellers glad i trening, latter, håndarbeid, reising, matlaging, familie og venner. -"Ikke se deg tilbake om det ikke er for å lære, livet er en klatretur, og utsikten er fantastisk! "-

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits