Tvangstanker og veskerot.

Jeg og en kompis satt og diskuterte tvangstanker her en dag. Jeg har hatt mine tvangstanker så lenge jeg kan komme påm og de fleste jeg har snakket med om dette har ogs sine egne tvangstanker i en større eller mindre grad. Utrolig fascinerende og artig tema egentlig, fordi det er så mange ufattelig snåle tvangstanker ute og går. Ta mine som et eksempel. Siden jeg har vært bitteliten så har følt et bestemt mønster når jeg går opp og ned trappa hjemme hos mamma og pappa. Jeg må nemlig følge et bestemt mønster av kvisten på panelet i trappa, så det vil si at jeg av og til må gå med samme fot først to ganger på rad og hoppe over et trappesteg. Det ser sikkert skikkelig retard ut, men nå er jeg så vant til det at jeg faktisk gjør det automatsik uten og tenke over det en gang. Bestevenninna mi, Aina, har prøvd å lære seg dette mønsteret, men har aldri fått det til. Søtt av henne å prøve å ta del i den ene tvangstanken til den halvsnåle venninna hennes, haha ;)

Den andre tvangstanken har jeg ikke så mye lengre, men den dukker plutselig opp og den er skikkelig teit altså. Haha, nesten så jeg blir litt flau. Jeg må liksom hoppe over lyktestolper med venstre skulder når jeg kjører eller sitter på i bil. Altså, se for deg et gammeldags nintendospill hvor man må hoppe over ting. Sånn er det, bare at jeg liksom styrer den figuren med skuldra mi. OG det er såååå slitsomt og frustrerende og sitte slik. Iallefall om vi skal på en langtur til Oslo eller noe. Jeg kommer til å få gikt før jeg blir tredve. Ufattelig snål, jeg vet. Men heldigvis for meg så har jeg ei venninne som må gjøre akkurat det samme. Vi holdt på å flire oss ihjel da vi fant ut at vi hadde samme behovet for å løfte på skuldra når vi så en lyktestolpe, for dette trodde vi bare to var bare no vås den ene hadde funnet på.

Den siste tvangstanken, som jeg ikke er helt sikker på om er en tvangstanke, er at jeg alltid kun sover med èn sokk. Til og med når jeg legger meg med to sokker ender jeg alltid opp med en. Til KRøllegunns store fortvilelse, så i mårest fikk jeg skjenn igjen. "Jamen mamma, det e ikke min feil! Æ gjør det ikke med vilje, æ gjør det mens æ søv". Hun blir sint fordi hun mener den andre sokker forsvinner, og at hun til stadighet må vaske single sokker. Jeg er også en singel sokk, men jeg er ikke sint av den grunn.

Ellers så har jeg nettopp ryddet ut av vesken min, for å få den med i kofferten til Kreta. OG fopruten mye papir og søppel var det ganske mye rart nedi der. Jeg husker at X antall kjærester har kommentert hva i huleste jeg har i veske, og nå folkens, skal dere få se det. Her er et dykk i Maris fantastiske, superveske:

1. NØTTER! - Nøtter er genialt å ha i veska, for manv et aldri når man blir litt småsulten. OG denne pakken er uten salt og med tørkede frukt. Jummy for my tummy!

2. Spansk-norsk ordbok - Jeg elsker spansk, det er uten tvil yndlingsspråket mitt. Derfor benytter jeg anledningen når jeg sitter på buss eller gjør noe annet som tvinger meg til å sitte ro til å løre meg spanske ord og uttrykk, for det lille jeg har lært på ungdomsskolen har jeg helt glemt.

3. Kam -Kam er lurt, for plutselig bestemmer håret mitt seg for å bli et kråkereir og en børste er for stor å drasse med i veska spør du meg. OG blir det for kjedelig kan man alltids spille en liten truddelutt på kammen sin.

4. Vaselin - Kan brukes som lipgloss, på tørre albuer eller som highlighter for å få en wetlook til sommerfesten. Jeg er og blir hekta på vaselin. Kan brukes til ALT.

5. Tørrshampoo - Svette og hektiske dager på jobb kan gjøre håret fett, og da er det supert å freshe seg opp med litt tørrshampoo slik at man iallefall berger seg til man kommer hjem. Fett hår som glinser og klistrer seg til hodebunnen er IKKE kult.

6. HTC Desire - åå, min kjære, elskede HTC. Vi har vært igjennom ALT sammen og han er min multiman. MEd den sjekker jeg facebook og mail, jeg ringer bestevennene mine, tar bilder, sjekker værmeldingen og har all musikken min der takket være Spotify Premium. JEG ELSKER SMARTTELEFONER! Har ikke du en smarttelefon enda er det på tide. Seriøst.

7. Lommebok - her har jeg bilder av tantebarna, lottokortet, X-antall klippekort, førerkort og bankkortet mitt.

8. Tyggis - Tyggis bør alle ha til en hver anledning. Det bør aldri lukte bæsj av munnen på folk.

9. Pudderbørste - men hvor i huleste ble det av solpudderet mitt?

10. Deo - Slik som med munnen, det bør heller ikke lukte bæsj fra armhulene til folk.

11. Migrenetablettene mine - Takk Gud for dem.

12.Frisk pusttabletter - De gangene jeg spiser løk eller noe annet snadder så hjelper ikke en stusselig tyggis bestandig. Da må jeg fram med frisk pust-tablettene mine.

13. Butterflyparfyme - Denne lukter sol, sommer og fjortisstid. En koselig duft som er såpass billig at man kan kjøpe den for å bruke den som veskeparfyme.

14. Kayennepepper - spicer opp et hvert måltid og øker forbrenningen. To ting jeg synes er flott.

15. Penner - jeg har penner over alt, men alikevel finner jeg aldri en penn når jeg trenger den.

16. Juicy Tubes - Juicy tubes er verdens beste lipgloss. Virkelig. Den finnes i mange smashing farger, gjør leppene større og sitter i en evighet. Kanskje ikke helt optimalt for dere med kjæreste, men for oss som ikke kliner for tiden men som vil ha skinnenede, vakre lepper er den genial!

17. Lusespenner - Man vet aldri når man trenger disse spennene, så det er like så greit å ha de over alt.

18. Småpenger - av og til har jeg det så travelt (les: er så lat) at jeg ikke orker å legge pengene i lommeboka, men pælmer dem like så greit nedi veska. Kjempegreit for de gangene jeg faktisk tar meg tid til å rydde veska og oppdager at jeg er 74,- rikere.

19. Armbånd og annet juggel - dette finner du over alt hos meg. I veska, på badet, på stua og på rommet. ELSKER smykker og armbånd og øredobler!

 

Hvilke tvangstanker har du? OG hva MÅ du bare ha i veska til en hver tid?

 

Btw. Beklager for skrivefeil, men pcen er som sagt på service og jeg sitter på en drittreg, rotten en og orker ikke å gå igjennom det jeg har skrevet akkurat nå.

Ingen kommentarer

Guro

09.07.2011 kl.12:07

Haha. æ hoppe over lyktestolpa me skuldren æ å.. Så der e du itj alein!

MARI

09.07.2011 kl.12:16

hahahaha, Guro!!!!!! :D Hurra, da e vi fler!! Kanskje vi ska lag klubb?

May Anita

09.07.2011 kl.13:49

Haha, vi har faktisk samme telefon no og ;-) Huske vi hadd både samme telefon og bakgrunnbilde ei god stund på VG2! :-D

Guro

09.07.2011 kl.17:01

*like kommentarn din* 8-)

Lotte

09.07.2011 kl.17:36

Jeg har hatt tvangstanker i form av at jeg ikke kunne tråkke på kumlokk og ikke tråkke på streker på bakken. Sistenevnte var grusomt de gangene jeg gikk på brostein, som var så små at jeg måtte gå på tær for å ikke tråkke på strekene ;p For tiden har jeg kun en tvangstanke (jeg vet egentlig ikke om dette teller som tvangstanke? Kanskje en uvane/bra uvane) - jeg må rydde hele tida. Det må være ryddig.

I veska må jeg alltid ha: bussruter, lommebok, sminke, parfyme, p-piller, migrenetabletter, t-kort, mobil, snus, Eos, penner og en haug med andre ting jeg ikke vet. Veska er stappfull med ting jeg ikke trenger og trenger.

Maja

09.07.2011 kl.17:41

Mine tvangstanker: Nugatti og smørboksen skal IKKE ha rot på kantene, pålegget skal holde seg vannrett nede i boksen. Dette fører til trøbbel når det begynner å bli tomt. Jeg får også panikk om noen stikker kniven rett ned i nugattien eller smøret. Hvorfor i HULESTE gjøre slik?!

Når jeg henger klær til tørk så henger jeg alltid opp sokkene i fargesirkelens rekkefølge. Sorte/hvite sokker henges for seg. Truser henges også opp etter farge. Når jeg er fornøyd så tar jeg bilde av det.

I lyskryss setter jeg alltid bilen i første gir alt fra tre til ti ganger.

Er alltid beredt for en ulykke når jeg kjører bil. Har brannslokningsapparat liggende i førerdøra mi.

Noen av mine tvangstanker, resten tror jeg at jeg kan utdype for deg senere:)

Har ikke veske, så jeg har ingenting i den:)

Bjørg Agnes

12.07.2011 kl.16:44

Når æ et potetgull spise æ alltid dæm ødelagte flaka først, åsså bynnje æ på dæm som e minst, helt t æ sitt igjen me d største! Å om æ spise french fries så må æ først spis dem som e knekt, å så tar æ dæm me mest bøy på, å så sitt æ igjen me dem lengste :p Om d e krydra potetgull, spise æ dæm som e ødelagt først, åsså går æ ette dem me minst krydder, å kose mæ me dem me mest krydder teslutt :p

Skriv en ny kommentar

MARI

MARI

22, Melhus

Jeg er en livsglad og kreativ trønderbart med glimt i øyet og mark i ræva. Bor i Australia med min fantastiske kjæreste, Steven. Her tar jeg en bachelor i marketing and management. Er ellers glad i trening, latter, håndarbeid, reising, matlaging, familie og venner. -"Ikke se deg tilbake om det ikke er for å lære, livet er en klatretur, og utsikten er fantastisk! "-

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits