Amatør fotoshoot med Marie og Bebis-Nora, bryllup og Frøken Norge finale.

 

Ei av mine aller nærmeste venninner fikk sin første datter i oktober i fjor, og nå skulle de ta mor og datterbilder og lurte på om jeg kunne knipse noen før de dro til fotograf. Og det ville jeg mer enn gjerne, fordi de er like herlige begge to og jeg elsker å være med dem. Det er ikke noe tvil om hvor Nora har arvet skjønnheten sin ifra, for Marie er nydelig! Her får dere see noen bilder fra amatørshooten vår:Fine ja? Sukk, når jeg ser på nydelige Nora så killer det i eggstokkene mine, men det blir ikke noe kids på meg på hverfall 6-10 år. Jeg skal jo reise mye, lære nye språk, bestige fjell og bli karrierekvinne først.

Min nydelige søster giftet seg forresten med sin kjære Kjetil i går. Hemmelig bryllup i Barcelona. De har vært sammen siden Lena var 17 år og det er så søtt at de endelig giftet seg. De er heldige som har hverandre :-) Kjetil er broren til bestevenninna mi, Aina, og vi har to kjempesøte felles tantebarn, i tillegg til at jeg og Aina er naboer og har hytte på samme plass på Nordmøre. Noen personer er bare ment 2 be bestevenner, tror jeg. Så nå har vi offestielt felles familie, HURRA. Se hvor vakkert brudeparet er:

Jeg for min del elsker Harry, jeg:

FRØKEN NORGE starter forresten igjen på mandag, folkens. Da, som sist gang, er jeg på reisefot under avstemningen så da trenger jeg virkelig hjelp av dere, leserne og vennene mine, for å få en trønderbart videre i finalen. Om dere følger med på www.froken.no så vil dere se hvilket nummer jeg er, så da det bare å stemme ivei. Det er kun 7 av oss som går videre, så dette blir veldig spennende! :D

Nå skal jeg farge bryn, levere inn bøker til biblioteket, vokse, pakke og lakkere tåfisene før det blir en femtimers flytur til Kreta og en uke med avslapning og sol. Ha en fin dag, kjære lesere. Og takk for alle hyggelige kommentarer :-)

 

Ingen kommentarer

Guro

09.07.2011 kl.18:02

Ååå, så fin! :-D

Kaja

09.07.2011 kl.20:19

Visst om hemmelig bryllup æ ja!!! ;D

Malin

09.07.2011 kl.20:29

Æ SKA STEM SOM EN GAL!

Veronica Vollum

11.07.2011 kl.19:31

Har stemt både på sms og facebook! :-)

11.07.2011 kl.21:15

Tuuuusen takk for det!!! :D Daakk maa hjelp mae og stem som en gal! :D

Aina

18.07.2011 kl.16:26

Vi e ment to be ja, ingen tvil d :D Mårny og Anna for alltid! <3

Skriv en ny kommentar

MARI

MARI

22, Melhus

Jeg er en livsglad og kreativ trønderbart med glimt i øyet og mark i ræva. Bor i Australia med min fantastiske kjæreste, Steven. Her tar jeg en bachelor i marketing and management. Er ellers glad i trening, latter, håndarbeid, reising, matlaging, familie og venner. -"Ikke se deg tilbake om det ikke er for å lære, livet er en klatretur, og utsikten er fantastisk! "-

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits