17.jul.2011FOLKENS! Da er jeg kommet meg velberget hjem ifra Kreta, og gjett hva jeg er kommet hjem til? Jo, en splitter ny (og vakker) Asus N53S! Håhåååi, den kruter godt! Så nå blir det mer blogging framover, nå som jeg faktisk har en ordentlig pc og blogge fra. Men først skal jeg vaske bil, spise mat, vaske klær og lese Kamille. 

Men jeg lover dere at innen et par uker så skal dere få høre om Kretaturen, siste nytt angående Frøken Norge, morsomme og rare historier fra hverdagen, og ikke minst resten av Afrikaeventyret mitt. Og innleggene skal selvfølgelig inneholde masse bilder, nå som jeg har en pc det faktisk går ant å laste opp bilder ifra. HURRA!

Så da snakkes vi plutselig :-) Ha en fin, søndag. HEIA MOLDE!

Ingen kommentarer

Marianne

17.07.2011 kl.22:59

Fiiina! Tikke å vær med neste gang ;)

Skriv en ny kommentar

MARI

MARI

22, Melhus

Jeg er en livsglad og kreativ trønderbart med glimt i øyet og mark i ræva. Bor i Australia med min fantastiske kjæreste, Steven. Her tar jeg en bachelor i marketing and management. Er ellers glad i trening, latter, håndarbeid, reising, matlaging, familie og venner. -"Ikke se deg tilbake om det ikke er for å lære, livet er en klatretur, og utsikten er fantastisk! "-

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits