Bor du i Trondheimsområdet og har lyst på nye negler?

Etter ti timer på jobb i dag suste jeg bort til My for å få lagt et nytt sett med negler. ELSKER følelsen av å ha velstelte og fine hender og negler. Spesielt nå når det er sommer og sol. Ingenting er så lekkert som et sett vakre manikyrnegler på en solbrun kropp, spør du meg. Og dette har jeg min kjære My til å hjelpe meg med. My er en herlig dame som driver en salong hjemme hos seg selv mens hun studerer, og her gjør hun alt fra neglestøping, sminke, hårklipping og farging, samt styling og fotografering. Ikke nok med at hun er negledesigner, hun er utdannet frisør og snart utdannet fotograf også. I tillegg til å være samboer og trebarnsmor. Er ikke hun superwoman så vet ikke jeg.

Jeg har vært på mange forskjellige plasser når det kommer til neglestøping, og jeg har aldri vært så fornøyd som det jeg har vært når jeg har vært til My. For det første så er hun billigere enn alle andre salongene  i Trondheim, og hun er ufattelig trivelig, blid og morsom. Tiden flyver når mens hun støper neglene og vi ler og snakker om alt mellom himmel og jord. Jeg anbefaler henne på det sterkeste. Du kommer til  føle deg vel og ivaretatt hos Lille My og jeg kan garantere dere at dere vil bli fornøyde med resultatet. For priser besøk bloggen hennes HER.

Denne gangen gikk vi for en mer rocka variant av den franske manikyren. Nemlig med blå tupp. DRIIIITKULE! Nå vil jeg bare springe rundt og vifte med de fine neglene mine foran ansiktet til alle!

Ingen kommentarer

Nikkky in London

18.07.2011 kl.23:28

skulle ønske jeg gjorde det nå i alle fall :D

Marianne

18.07.2011 kl.23:43

Hu der har jeg møtt, superkoselig dame! Høygravid og på vinteren var jeg med da hun hadde shoot med ei venninne av meg. Tikke å få nye negler! Vil ha hvite med glitter jeg. Eller sorte! Men jeg tør ikke fordi jeg tuker og knekker og river av neglene jeg allerede har :/

Malin

19.07.2011 kl.00:03

Wow! Hørtes ut som superwoman ja, ska absolutt vurderes :D

Veronica Vollum

24.07.2011 kl.15:33

Stili! Støpte på negler engang i vår, men det var ikke noe særlig når jeg jobbet i barnehage... Kanskje det går bedre når en begynner på barneskolen, så jeg skal vurdere det :) Resultatet var jo knall!!

line redergård

12.05.2013 kl.15:13

har du ledig time de nærmeste dagene og hva er prisen på vanlig fransk.

MARI

15.05.2013 kl.12:50

line redergård: Om du leser innlegget igjen så ser du at det ikke er meg jeg skriver om, men My Nguyen. Prøv å kontakt henne på blogg eller på facebook istedenfor :))

Skriv en ny kommentar

MARI

MARI

22, Melhus

Jeg er en livsglad og kreativ trønderbart med glimt i øyet og mark i ræva. Bor i Australia med min fantastiske kjæreste, Steven. Her tar jeg en bachelor i marketing and management. Er ellers glad i trening, latter, håndarbeid, reising, matlaging, familie og venner. -"Ikke se deg tilbake om det ikke er for å lære, livet er en klatretur, og utsikten er fantastisk! "-

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits