Mine instagramfavoritter

Instagram er en foto-delingstjeneste som gjør det mulig for deg og andre å fange livets øyeblikk og dele de med resten av brukerne på det sosiale nettverket. Jeg synes konseptet er helt fantastisk, mye bedre enn facebook, og de jeg følger både inspirerer, engasjerer og provoserer meg til å tanke annerledes. Her har dere mine favoritter fra instagram. Kanskje finner du en ny favoritt eller to du også? 

lonelyplanet - Okay, jeg kommer nok aldri til å vokse fra meg reisinga mi. I løpet av to år har jeg besøkt over ti land, og over 17 forskjellige byer Jeg elsker å reise. Reising er en stor del av livet mitt. Selvfølgelig følger jeg lonelyplanet! Klassiker.

bestscenes - Det er en del spam på denne siden, men når de først posten scener fra filmer eller serier er de ofte veldig morsomme. Eller triste. Jeg er både morsom og trist. Passer meg bra.

melbgirl - et fashion- og skjønnhetsmagasin i Australia. Holder meg oppdatert på hva som er in og nytt, og på hva som skjer i denne delen av verden.

chiaraferragni - denne jenta er så vakker, også reiser hun mye. Posten mange vakre og inspirerende bilder.

fitsporate - det er over gjennomsnittet proppet fullt av steoridergutter og silikondamer, men av og til så poster de faktisk et bilde av naturlige, veltrente mennesker også. Sånne (naturlige) mennesker er til inspirasjon!

homes_ - denne brukeren legger ut utrolig vakre bilder av hus og hjem. Gleder meg til jeg blir stor og rik!

yogalovingypsy - jeg prøver å lære og praktisere litt yoga hver dag. Denne jenta viser flotte, til tider veldig avanserte, stillinger. 

simplegreensmoothies - yummy for my tummy! Her er det masse bilder og oppskrifter som virkelig får meg til å tenke at jeg aldri skal besøke MC Donalds igjen. Never. Green Clean Lean!

aisleperfect - jeg har møtt en person jeg ønsker å bli gammel med. Litt bryllupsinspirasjon er vel lov? ;)

bunnymama - jeg trodde jeg var den eneste i hele verden som elsket kaniner, men det er faktisk over 332 000 følgere av disse to skjønne kaninene. Når jeg blir stor skal jeg kjøpe meg en kanin, og det skal være en innekanin.

linnea_frank - seriøst, for ei dame. Hun er vakker, kul og talentfull. Hun jobber som fotograf og reiser land og strand. Nevnte jeg at hun var vakker?

I tillegg følger jeg uendelig med yogautøvere og surfere. De inspirerer meg både til å trene, spise sunt og reise. Om dere er interesserte så heter jeg marilwestad på Instagram, og der kan dere se hele listen over de jeg følger.

 

Hvem er dine favoritter på Instagram?

Én kommentar

Nattehauk

19.09.2013 kl.11:13

Følger venner og familie + Karoline Dyhre Brevang (hun supersøte handballspillern vettu) og Penny Higgs (Australsk danserinne jeg "forelska meg i" da jeg så SYTYCD Australia).

Skriv en ny kommentar

MARI

MARI

22, Melhus

Jeg er en livsglad og kreativ trønderbart med glimt i øyet og mark i ræva. Bor i Australia med min fantastiske kjæreste, Steven. Her tar jeg en bachelor i marketing and management. Er ellers glad i trening, latter, håndarbeid, reising, matlaging, familie og venner. -"Ikke se deg tilbake om det ikke er for å lære, livet er en klatretur, og utsikten er fantastisk! "-

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits