Sommerfrisyre og bollerumpe.

Sommeren er på hell for dere hjemme i Norge, mens her i Australia er det vinteren som har kommet til veis ende. September er den første vårmåneden her Down Under, og alle hjerter gleder seg. Perth skal visst være en ufattelig vakker plass når våren er her, fordi det blomstrer over alt. Til Steve sin store skrekk. Han har nemlig pollenallergi, nyser og banner rett som det er. Mens jeg hopper rundt, leker disneyprinsesse og plukker blomster fra veikanten.

Da jeg var hjemme i Norge i sommer plukket jeg noen nydelige prestekrager som jeg ikke bare brukte til å pynte opp hjemmet med, men også som pynt til håret. Frisyren er veldig enkel, og fungerer på alt fra halvkort til langt hår. Du starter rett og slett med å samle håret i en hestehale som du fester med strikk. Dra deretter strikken med hestehalen ned til ene siden. Vri håret innover, slik at håret på en måte forsvinner under strikken og hestehalen. Fest med bobby pins/hårnåler. Mår dette er gjort, klipper du blomstene slik at de har en stil på ca fem cm. Det må være såpass lengde slik at du kan presse stilken inn i håret. Har du problemer med at blomstene fester seg skikkelig kan du sikre de ved hjelp av hårnåler. Easy peasy, og veldig lekker! :-)

 

Steve satte forresten sammen sitt første norske ord her forleden dag. Jeg var som en stolt hønemor!
"Mari, if bolle means bun and rumpe means butt, then you have a bollerumpe". Ååååh, så flink han er! Så nå springer han rundt og sier BOLLERUMPE hele tiden. Flink gutt.

Én kommentar

MARI

26.08.2013 kl.21:49

Hallo du lille "bollerumpa " mi. Nei, ingen vet hva livet bringer, så en må leve , like og være lei seg når livet går opp og ned. Men det kain ta lang tid før en forstår det. Ivertfall æ var sein til å skjønn det. Æ skal no begynn å prøv matoppskriftan din no, og da bli vel pappa glad. Ha , ha. Glad i dæ ongen min.

Skriv en ny kommentar

MARI

MARI

22, Melhus

Jeg er en livsglad og kreativ trønderbart med glimt i øyet og mark i ræva. Bor i Australia med min fantastiske kjæreste, Steven. Her tar jeg en bachelor i marketing and management. Er ellers glad i trening, latter, håndarbeid, reising, matlaging, familie og venner. -"Ikke se deg tilbake om det ikke er for å lære, livet er en klatretur, og utsikten er fantastisk! "-

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits