Steven

Så sitter man her da. Etter å ha vært samboere i over seks måneder nå, er ikke alt like rosenrødt lengre. Jeg har sett han spy ut av nesa og han har vasket mine mensentruser. Allikevel tar jeg meg selv i å plutselig være borte fra denne verdenen og bare smile. Smile fordi jeg har møtt min beste venn. Min sparringspartner. Min punchingbag. Min familie. 
Tro meg, vi krangler så busta fyker. We're like cigarettes and gasoline, we get caught on fire. Sånn er det når to kruttønner møtes, men herregud så godt det er å ha noen å dele håp og drømmer med. Elizabeth Gilbert skrev i boken sin Eat, Pray Love: "People think a soul mate is your perfect fit, and that's what everyone wants. But a true soul mate is a mirror, the person who shows you everything that is holding you back, the person who brings you to your own attention so you can change your life. A true soul mate is probably the most important person you'll ever meet, because they tear down your walls and smack you awake. But to live with a soul mate forever? Nah. Too painful. Soul mates, they come into your life just to reveal another layer of yourself to you, and then leave. A soul mates purpose is to shake you up, tear apart your ego a little bit, show you your obstacles and addictions, break your heart open so new light can get in, make you so desperate and out of control that you have to transform your life, then introduce you to your spiritual master..." og jeg synes denne forklaringen er så vakker. Og veldig sann.

Det finnes utrolig mange vakre mennesker der ute. Deilige. Søte. Sjarmerende. Men det er ikke hver dag du møter et annet menneske som har de samme verdiene, drømmene og målene i livet. Det føles så godt å sitte sammen på madrassen på gulvet vårt ( ja, vi sover på en madrass) og legge planer for framtiden. Vi skriver lister om drømmer og livsmål. Vi utfordrer hverandre. Vi diskuterer. Snakker og ler. Han gir meg mentalt påfyll. Ikke bare et vakkert utseende og et sjarmerende smil.

Triste statistikker viser at kun 50% av parene i 2013 holder sammen, så jeg tørr ikke å si at dette varer for evig. Men akkurat nå har det ikke så mye å si. Fordi vi er sammen . Du og jeg. I samme dobbeltseng. Med hver vår pc, drømmer og mål. Takk for at du er kjæresten min. Jeg elsker deg. 
Én kommentar

A

06.09.2013 kl.13:50

Ååå. Mari! Det er AKKURAT sånn jeg og har det. Sånn som den siste steningen der. Ingen kan si at noe varer for alltid lengre, men det er liksom ikke så farlig. Det viktigste er her og nå. At jeg fremdeles får sommerfugler i magen av å se han. At han kan få meg til å rødme med et blikk når vi treffes på jobb. At han leser meg som en åpen bok, selv om han ikke tør å innrømme det. At jeg vet hva jeg skal si for å erte han, og at han er den eneste som klarer å kile meg. At han reiser seg og insisterer på å tømme ut av vaskemaskinen min når jeg ligger småsyk på sofaen og synes synd på meg selv. At han holder rundt meg og alt annet bare forsvinner. Det er så intenst, men så enormt deilig å ha det sånn.

Skriv en ny kommentar

MARI

MARI

22, Melhus

Jeg er en livsglad og kreativ trønderbart med glimt i øyet og mark i ræva. Bor i Australia med min fantastiske kjæreste, Steven. Her tar jeg en bachelor i marketing and management. Er ellers glad i trening, latter, håndarbeid, reising, matlaging, familie og venner. -"Ikke se deg tilbake om det ikke er for å lære, livet er en klatretur, og utsikten er fantastisk! "-

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits