DIY - ombre med extentions

Jada jada - så har folk vanket rundt med ombre hår i noen år nå. Det er allikevel noe sommerlig og spennende med ombre, synes jeg. Det gir kontraster og liv i et ellers kjedelig og tamt hår. Og jeg skal hilse å si at håret mitt er både kjedelig og tamt etter å ha bodd i Australia i et halvt år. Her fyller de nemlig vannet med kjemikalier, noe som sliter på- og irriterer både hud og hår. Kjedelig var vel kanskje ikke det rette ordet for håret mitt, siden det står mer eller mindre til alle kanter, men dere skjønner poenger.

Sluttet å vokse har det og, fordi det er så slitt. Og jada, jeg både kurer og stusser det. Ender vel opp som ei flintskalla skreppe før jeg fyller 30. Derfor sier jeg som silikonbabe'sa i US an A: FAKE IT 'TIL YOU MAKE IT! Jeg investerte i en pakke med blonde extensions, kjøpte brun hårfarge og lagde mitt eget ombre hår. Alt i alt betalte jeg vel rundt 1700,- for dette, og av erfaring har jeg extensionene i tre år. Vel verdt det, etter min mening.

Oppskriften er enkel, alt du trenger er:
* Extension
* Hårfarge lik din egen
* Tusj for å markere håret med
* Aluminiumsfolje for å pakke inn det fargede håret
* Saks (enklere å klippe folien, enn å rive. Trust me)
* Pensel (fås kjøpt hos Vita for en slikk og ingenting) 

 Start med å sette i extensionene og måle hvor ditt eget hår går i forhold til dem. Marker noen cm nedenfor. Slik:

Når det er gjort er det bare å pensle på med hårfarge. Husk å GNI fargen godt inn. Det er veldig lett at det kun er de ytre hårstråene i extensionen som blir farget, så vær obs på dette. Når det kommer til virketid så er det bare å følge anvisningen på fargepakken. 

 

Og resultatet? Det ble bærre lækkert! :-)4 kommentarer

Sandra

03.09.2013 kl.19:23

Wow, det ble fint!

Estrand

03.09.2013 kl.19:31

Derre vart dritkult!:) akkurat sånn farge hadd æ kunna tenkt mæ på ombre'n min å, men den vart får lys.. Spørs om æ må prøv te igjen - takk for knalltips !! :D

Marianne

03.09.2013 kl.21:14

D vart kjempe fint :D

Inga

04.09.2013 kl.00:55

Kjempestilig!

Skriv en ny kommentar

MARI

MARI

22, Melhus

Jeg er en livsglad og kreativ trønderbart med glimt i øyet og mark i ræva. Bor i Australia med min fantastiske kjæreste, Steven. Her tar jeg en bachelor i marketing and management. Er ellers glad i trening, latter, håndarbeid, reising, matlaging, familie og venner. -"Ikke se deg tilbake om det ikke er for å lære, livet er en klatretur, og utsikten er fantastisk! "-

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits