07.10.2013
Vi har vært på biltur og bodd i telt i ti dager. Oppdatering kommer! Først må jeg vaske ti tusen lass med klær, soveposer og bil.

Takk for kommentarer. Dere er så koselige! :)

Én kommentar

Cathrine

12.10.2013 kl.19:50

Halo!!!! Før jeg sier noe annet at denne blogen er den meste originale blogggen på hela blogg, ingen løgn! Jeg vil bare si sorry at jeg ike har skrevet kommentarer før men noken ganger så er jeg bare lit sliten å så dropper man det. Fordi det er altfor menge freke som lager og kommenterer. Jeg har flere ganger nemlig selv uhøflige kommentarer da når jeg hadde blogg. Det var ufattelig vondt. Jeg håper dypt at du ike får noen dume kommenterer og at du får mange flere snille kommentarer. Siden jeg ikke lenger har bloggg tennkte jeg at jeg bare skulle dele ein lenkje til 1 konk som jeg akkurat har deltatt på. Premien er et gave kort. Jeg håper kjempe sterkt at jeg viner, men hell så håper jeg at du skal! Det hadde vært utrolig gøy om du deltok!

Skriv en ny kommentar

MARI

MARI

22, Melhus

Jeg er en livsglad og kreativ trønderbart med glimt i øyet og mark i ræva. Bor i Australia med min fantastiske kjæreste, Steven. Her tar jeg en bachelor i marketing and management. Er ellers glad i trening, latter, håndarbeid, reising, matlaging, familie og venner. -"Ikke se deg tilbake om det ikke er for å lære, livet er en klatretur, og utsikten er fantastisk! "-

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits