gopro, familiebesøk, roadtrip og bildedryss

video:testing


{Vi har fiksa oss gopro. Vi aner ikke hvordan det fungerer. Men det er veldig artig ått ongan!

Foreldrene mine har vært på besøk hos oss i tre uker, og det har vært helt fantastisk! Det var utrolig artig å få vise mamma og pappa hjemmet mit og universitetet mitt her nede i Australia. Og ikke minst var det underholdende å høre på konversasjonene mellom foreldrene mine og Steve. Mens mamma (som forøvrig er en reser på å skrive engelsk men ikke så god til å snakke) brukte mye kroppsbevegelser og trøndersk, snakket pappa som en foss. I ekte moldenser/engelsk-stil. Jeg trodde jeg skulle le meg ihjel flere ganger iløpet av turen. "Næi, sæ du det ja!!" sa han støkk og stadig til Steven de gangene han kom med et interessant faktum. I tillegg kom han med stjernekommentaren "Steve is a good cock". Eh, papsen, sånt sier man ikke. Man sier chef her down under.

God cock eller ei, så ble det iallefall masse kjøring på oss iløpet av ukene de var her. Vi bega oss nemlig ut på en god gammeldags roadtrip iløpet av min springbreak. Vi kjørte over 250 kilometer, og jeg tror ganske enkelt ikke du skjønner hvor langt dette er med mindre du har kjørt en distanse som dette før. Vi brukte timesvis i bilen, og i forhold til roadtrippen jeg hadde i Afrika (hvor man så løver, elefanter og dansende damer langs veien) var det ikke særlig mye å se langs veiene her i Western Australia. Men når man først stoppet en plass fikk man virkelig oppleve ekte Australia med milelange strender, en fantastisk stjernehimmel og imponerende ørkener. Jeg og Steven bodde i telt i ti dager, mens mamma og pappa hadde leid en campingbil. Åherregud, det er så søtt vetdu. Pappa har alltid drømt om å eie en campingbil, men det spørs om denne drømmen har blitt til aske etter å ha kjørt så langt i en campingbil som ristet og bråkte mer en en trimmet traktor på speed. Dere skulle hørt hvor mye Krøllisen hoiet og gaula i baksetet. Hun er nemlig redd for lange veier, bobiler, mørket og farstgrenser over 50KM/t, så hun brøt virkelig egne grenser iløpet av turen.

Dette er turen vi hadde. Vi startet i Perth og stoppet innom Kalbarri, Shark Bay og Coral Bay. Vi skulle egentlig til Karijini, men vi var alle så leie av å kjøre at vi bestemte oss for å bli i Coral Bay. Her fisket og snorklet vi dagen lang, og hadde vin og flott grillmat på kveldene. På Kalbarri surfet Steven, mens jeg praktiserte mine fotoskills. Åherregud, når jeg leste setningen der igjen så leste jeg "klitoris" istedenfor fotoskills. Hjernen min begynner å bli rar, sliten og språkforvirret av eksamenslesing tror jeg. Uansett. Turen var helt fantastisk, så her kommer et lide bildedryss slik at dere også kan bli inspirert til å ta turen til Australias vakre vestkyst!


Etter første natta i Kalbarri sto jeg og Steve opp når solen kom opp (rundt halv seks) for å dra på en morning surf trip. 


Siden det nettopp her blitt vår er det fortsatt veldig kaldt, og jeg hadde på meg godt med klær og koste meg med et varm kopp kaffe mens jeg kjente at kroppen og sinnet begynte å våkne til liv.


Siden det var så tidlig var det ikke mange surfere der. Til Steven sin store fornøyelse!


Det er artig å fotografere gutta i aksjon.


Jeg kunne tenkt meg å tatt et kurs i fotografering. Noen som har noe å anbefale?
Kalbarri morning surf 2013
Etter et par timer i sjøen var det på tide å vekke mamman og pappan min. Det ble fellesfrokost foran campingbilen deres.


Krølle er nervøs for det meste, og når hun fant ut at pappa skulle kjøre en manuel campingbil på "feil" side av veien beroliget hun seg selv med litt vin i framsetet. Åhoi hvor det går!


Steve fokuserte selvfølgelig på bølgene, og ikke sin smekre kjæreste ;)


På tur videre fra Kalbarri besøkte vi  en nasjonalpark og tittet igjennom "Natures window"
Her bodde vi i ti dager. Telt er så koselig!


Pappa og pelikanen på Dolphine beach


Disse veiene kjørte vi på å timesvis.


Steve viser fram puppen sin etter et forsøk på å fiske en SNAPPER i Coral Bay


En liten maurtue

Koselig tur :-)

6 kommentarer

MARI

26.10.2013 kl.11:05

Gopro ? Ka e det ? Fra ho som " veit alt og kain alt "

Slittejoggesko

27.10.2013 kl.00:33

Slutt å frist med strandliv... bajsMari

A

30.10.2013 kl.13:04

Ååå. Mari. Du er så fiiiin! <3

MARI

30.10.2013 kl.15:31

Slittejoggesko: innsiiiiil!

Julie Sørbø Sviggum

01.11.2013 kl.12:57

åhh, ser så fint ut i Australia!

Hva står det på tattoveringen din på armen? :)

MARI

02.11.2013 kl.07:21

Julie Sørbø Sviggum: What others dare to dream, I dare to do :)

Skriv en ny kommentar

MARI

MARI

22, Melhus

Jeg er en livsglad og kreativ trønderbart med glimt i øyet og mark i ræva. Bor i Australia med min fantastiske kjæreste, Steven. Her tar jeg en bachelor i marketing and management. Er ellers glad i trening, latter, håndarbeid, reising, matlaging, familie og venner. -"Ikke se deg tilbake om det ikke er for å lære, livet er en klatretur, og utsikten er fantastisk! "-

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits