surfing, faceplanting og inspirasjon

video:gopr0100


{hahahahah, jeg måtte bare legge ut denne filmen her. Siden kjæresten min er en gammel surfer er det obligatorisk å prøve å lære seg å surfe. Det ser så fett og enkelt ut når man ser folk surfe på nett/instagram etc, men fyttigrisen så vanskelig det er når man først prøver. Bikinitrusa går til alle kanter, man får sand på/i steder man aldri trodde det var mulig å få sand og bølgene gir deg rett og slett juling. Ikke er det sikkert at man får til å stå på brettet lengre enn to sekunder (som jeg viser dere her) heller. Øvelser gjør mester!

Det er så rart å tenke på at for et år siden var jeg i kalde Norge og hadde en jobb som gjorde meg så ulykkelig og nedtrykt at jeg valgte å si opp. Jeg følte meg som verdens største loser, som ga ifra meg "drømmejobben" min og som måtte flytte hjem igjen til mor og far pågrunn av det. Jeg kom med halen mellom beina til gammeljobben min, forklarte situasjonen og spurte om jeg kunne få jobbe der i to måneder før jeg flyttet til Australia. Fantastiske kolleger ønsket meg velkommen tilbake med et stort smil og åpne armer, og det var veldig godt. Men du veit hvordan det er, man føler at man tar noen skritt tilbake når sånt skjer. Uansett. Jeg bestemte meg for at nok fikk være nok, og inspirert av min tidligere arbeidsplass ønsket jeg å studere ledelse. Og ikke i Norge. Derfor ble det Australia.

Mamma og pappa trodde meg ikke først. De trodde det bare "ble med snakket", som de sa. De ble lange i maska da de fant ut at jeg både hadde søkt på skoleplass og fått pristilbud om flyreise. Da alt var betalt var det ingen vei tilbake, og det var med sommerfugler i magen jeg satt meg på flyet (blått for meg selv!) til Australia. Jeg kjente ingen her. Det eneste jeg hadde var meg selv og en blå Northfacebag. Min trofaste backpack som har vært med meg både til Sør-Afrika, Namibia, Botswana og Zimbabwe. Men man trenger ikke annet enn seg selv for å starte et nytt kapittel. Og jaggu er jeg glad jeg tok det valget jeg tok. Å tørre å gjøre noe kanskje andre bare drømmer om. Jeg håper at dette kan inspirere også dere til å follow your guts om det er noe dere drømmer om. Det trenger ikke å være så ekstremt som å flytte blott for seg selv på den andre siden av kloden, men om det er noe du fantaserer om å gjøre så anbefaler jeg deg å tørre å ta steget. Å kaste seg ut i noe ukjent kan føles utrolig skummelt, men herregud så godt det er når man ser tilbake og på alt man har lært iløpet av den reisen. 

Do it! :-)

Kom over denne bucketlisten på en fantastisk blogg her forleden dag, og føler den er verdt å dele:

30 things to do before you die:

1. Stop worrying about debt.

2. Forgive your ex-lovers.

3. Stop trying to control your outcome.

4. Look in the mirror and love yourself unconditionally.

5. Leave the job you hate.

6. Find your purpose and live it full heartedly.

7. Adopt a furry friend.

8. Don't feel guilty for holiday weight gain.

9. Trust that everything is in right order.

10. Travel to the place you keep thinking about.

11. Try something that scares you daily.

12. Be open to change.

13. Let go of your past.

14. Stop trying to change people.

15. Stop looking for answer outside of yourself.

16. Stop thinking you did something wrong.

17. Be your weird, crazy, beautiful self.

18. Follow your heart.

19. Risk everything for love.

20. Reject rejection.

21. See the world as a beautiful, safe, and loving place.

22. See everyone as equals.

23. Give up all attachments to stuff.

24. Recognize the journey is the reward.

25. Stay hopeful and optimistic in difficult situations.

26. Welcome all life lessons.

27. See the opportunities in every challenge rather than give up.

28. Live your values.

29. Inspire others by your own bigness.

30. Play with the world.


}

3 kommentarer

Inga

28.10.2013 kl.17:09

Setter meg helt alene på flyet til LA 30. desember og blir der til ut juni. Mer som livredd, men vil aldri i verden ha tilgitt meg selv hvis jeg hadde latt muligheten til å studere film på UCLA drifte forbi. Takk for at du er der som inspirasjon Mari!

A

30.10.2013 kl.13:07

Du er et av de tøffeste menneskene jeg kjenner Mari. Heia deg! Heia å tørre å ta sjanser, selv om mine "leap" er litt mindre enn dine.

MARI

30.10.2013 kl.15:30

A: Fine, herlige Aleksandra mi! Takk for superkos kommentar! HEIE BERGENSEREN MIN!!!!!!

MARI

30.10.2013 kl.15:30

Inga: Takk selv for at du er en herlig person, Inga! Storgleder meg til å følge med på reisen din til statene! DET blir spennende! :D

Skriv en ny kommentar

MARI

MARI

22, Melhus

Jeg er en livsglad og kreativ trønderbart med glimt i øyet og mark i ræva. Bor i Australia med min fantastiske kjæreste, Steven. Her tar jeg en bachelor i marketing and management. Er ellers glad i trening, latter, håndarbeid, reising, matlaging, familie og venner. -"Ikke se deg tilbake om det ikke er for å lære, livet er en klatretur, og utsikten er fantastisk! "-

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits